KOLARIKORJAUS

Palveleva kolarikorjaamo Järvenpään seudulla.

Suomen teillä sattuu ja tapahtuu - kolarikorjaamo I-H Autovahinko Oy palvelee peltikolareissa Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Mäntsälän, Sipoon ja Pornaisten alueella. Palvelemme kaiken merkkisiä ja mallisia autoja.

Vaativissa vetotöissä käytämme Autorobot XLS + korinoikaisupenkkiä mittalaitteineen. Mekaanisissa korjauksissa sekä ilmastointilaitehuollossa saamme avun Autohuolto Ari-Pekka Rautiosta. Maalaamotyöt hoitaa suomalainen automaalaamo Laaksonen Oy.

Asiakkaanamme saat kustannusarvion kolarikorjaamossamme. Teemme puolestasi myös vahinkotarkastuksen yhteistyössä vakuutusyhtiösi kanssa - näin sinulle jää enemmän aikaa muihin asioihin!

Vahingon sattuessa

Vahinkoja sattuu parhaimmallekin kuskille. I-H Autovahinko Oy neuvoo ja palvelee sinua kolhun tai kolarin sattuessa. Vakuutusyhtiöiden kanssa vahinkotarkastus Cabas CSP. järjestelmällä joutuisasti.  Muutoinkin yhteistyö kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa sujuvaa. 

Kun vahinko on jo sattunut, muista nämä ohjeet

  • Jos autosi on ajokelvoton liikennevahingon jälkeen tai matka keskeytyy tekniseen vikaan, ota yhteyttä hinauspalveluun.
  • Ajoneuvon vauriot tarkastetaan korjaamolla. Korjaamon työnjohto huolehtii vahinkotarkastuksesta varattuasi korjausajan.
  • Ota yhteyttä poliisiin, jos kyseessä on rikosasia.
  • Vahinkoilmoituksen tekemiseksi varaa esille pankkitunnuksesi sekä kaikki vahinkoon liittyvät asiakirjat, kuitit ja tositteet.
  • Täytä ajoneuvovahinkoilmoitus.

Jos kyseessä on henkilövahinko, vakuutusyhtiö tarvitsee ajoneuvon vahinkoilmoituksen lisäksi loukkaantuneen henkilön täyttämän Liikenteen henkilövahingon korvaushakemuksen.

Opastamme sinua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä ja toimitamme sen tarvittaessa vakuutusyhtiöösi sinun puolestasi.

Vahinkoilmoituslomakkeen löydät täältä »